

Ανακοίνωση εξέδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», στο οποίο αποκαλύπτονται διάλογοι της ΕΛ.ΑΣ. με νονούς της νύχτας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποστέλλεται στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας προκειμένου να υπάρξει ουσιαστικός έλεγχος καθώς και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών».
Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, στόχος ήταν οι αστυνομικοί να προχωρούν σε πλημμελείς ελέγχους και να επιτρέπουν στα κυκλώματα να συνεχίσουν ανενόχλητα τη δράση τους.
«Πρόκειται για SMS, ηχογραφημένες συζητήσεις και άλλες ηλεκτρονικές καταγραφές που έχουν εντοπιστεί, χωρίς να έχουν δημοσιευθεί ποτέ, σε κινητά τηλέφωνα ή υπολογιστές υπόπτων για συμμετοχή σε εγκληματικές ενέργειες που έπεσαν θύματα “συμβολαίων θανάτου”. Και ανάμεσα σε αυτά, η δολοφονία επιχειρηματία-ιδιοκτήτη πρατηρίου ή εγκληματική ενέργεια με θύμα δραστήριο πρώην αστυνομικό», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.
Σχετικά Νέα
Πούτιν: Για πρώτη φορά ανοιχτός σε «διμερείς συνομιλίες» με το Κίεβο
Ανακοινώνοντας το τέλος της πασχαλινής «εκεχειρίας», ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι η Μόσχα «θα.
Πάπας Φραγκίσκος: Ηγέτες από ολόκληρο τον κόσμο τον αποχαιρετούν
Η είδηση του θανάτου του Πάπα Φραγκίσκου σκόρπισε παγκόσμια θλίψη και συγκίνηση. Από την.
SOS για τη Σαντορίνη: Τα υποθαλάσσια ηφαίστεια είναι ικανά για μεγάλες εκρήξεις
Μπορεί οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις οι οποίες για μήνες ταρακούνησαν τις νοτιοανατολικές Κυκλάδες, με.
Πώς θα κυμανθεί το επόμενο διάστημα η τιμή των καυσίμων
Ο Γιώργος Ασμάτογλου, πρώην πρόεδρος πρατηριούχων και εμπόρων καυσίμων μίλησε στο Open και εξήγησε.