

Εκτροχιασμός τρένου σημειώθηκε στο Μιζούρι των ΗΠΑ, σήμερα Δευτέρα το απόγευμα, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Wathington Post, πρόκειται για τρένο της Amtrak, που ταξίδευε από το Λος Άντζελες προς το Σικάγο με περίπου 243 επιβάτες.
Ο εκτροχιασμός συνέβη μετά από σύγκρουση αμαξοστοιχίας με όχημα σε διάβαση, κοντά στο Κάνσας Σίτι. Τα τρία θύματα επέβαιναν στο αυτοκίνητο, ενώ από τους δύο τραυματίες, το ένα είναι παιδί, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής, που επικαλείται το NBC News. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές και την BNSF Railway, στην οποία ανήκει η γραμμή, για να ερευνήσουν το περιστατικό.
Ο εκτροχιασμός σημειώνεται λιγότερο από ένα χρόνο αφότου άλλο τρένο της Amtrak είχε εκτροχιαστεί και πάλι στη Μοντάνα, σε δυστύχημα που είχε προκαλέσει τον θάνατο τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 44.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.
Το Χάρβαρντ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Τραμπ για τις περικοπές χρηματοδότησης
Σε μετωπική σύγκρουση με τον Λευκό Οίκο οδηγείται το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το οποίο κατέθεσε.
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.