

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά από αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς το πρωί της Παρασκευής (1/3) στη Νίκαια.
Περίπου μισή ώρα μετά τις 8 το πρωί γειτόνισσα του θύματος κάλεσε την Άμεση Δράση και ανέφερε το έγκλημα. Σύντομα αστυνομική δύναμη και κλιμάκιο της Ασφάλειας έφτασαν στο σημείο και εντόπισαν νεκρούς δύο άντρες.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο πεθερός είχε σκοτώσει τον γαμπρό του και στη συνέχεια είχε αυτοπυροβοληθεί και αυτοκτονήσει.
Ο 64χρονος δράστης κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη με αυτό τον σκοπό όπως όλα δείχνουν, καθώς χρέωνε στην κόρη του και στον γαμπρό του ότι ίσως είχαν εμπλοκή στον χωρισμό του με την γυναίκα του, την οποία φιλοξενούσαν στο σπίτι τους και θεωρούσε ότι του την έκρυβαν.
Έστησε καρτέρι κάτω από το σπίτι τους, στην συμβολή των οδών Κυζίκου και Μηδείας και μόλις κατέβηκε ο 39χρονος γαμπρός του και κατευθύνθηκε προς το γκαράζ για να πάρει το αυτοκίνητό του και να φύγει για τη δουλειά του, πετάχτηκε μπροστά του με ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο και τον εκτέλεσε. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Νωρίτερα το indicator.gr έγραψε:
Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή της Νίκαιας, όπου ένας ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του και κατόπιν αυτοκτόνησε.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στη συμβολή των οδών Μήδειας και Κυζίκου. Ο πεθερός φέρεται να σκότωσε τον γαμπρό του με δίκαννη καραμπίνα. Στη συνέχεια, αυτοπυροβολήθηκε, βάζοντας τέλος στη ζωή του.
Πρόκειται για μία υπόθεση που θυμίζει αρκετά εκείνη της Αγίας Βαρβάρας πριν από μία εβδομάδα, όπου επίσης πεθερός ηλικίας 69 ετών σκότωσε τον γαμπρό του.
Σχετικά Νέα
Στην δημοσιότητα το μνημόνιο Ουκρανίας – ΗΠΑ για την συμφωνία για τα ορυκτά
Στην δημοσιότητα έδωσε η βρετανική εφημερίδα Guardian το μνημόνιο προθέσεων ΗΠΑ – Ουκρανίας να καταλήξουν.
Πάσχα 2025: Mε αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται από το πρωί η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα με.
Πεσκόφ σε Ρούμπιο: Υπάρχει πρόοδος, αλλά οι συζητήσεις είναι περίπλοκες
Μετά τις απειλές Ρούμπιο περί αποχώρησης των ΗΠΑ από τη διαμεσολάβηση μεταξύ Ρωσίας και.
Η Ρωσία βλέπει «πρόοδο» στις συνομιλίες για την Ουκρανία μετά την προειδοποίηση των ΗΠΑ
Η Ρωσία εκτόξευσε νέα επίθεση με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά της Ουκρανίας.