

“Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το Ισραήλ” τόνισε αρχικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σε έκτακτο διάγγελμά του για την πολυμέτωπη επίθεση που δέχτηκε το Ισραήλ από τη Χαμάς.
“Θα διασφαλίσουμε ότι θα έχουν τη βοήθεια που χρειάζονται οι πολίτες τους και ότι θα μπορούν να συνεχίσουν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους”, πρόσθεσε.
Ανέφερε επίσης ότι “χιλιάδες ρουκέτες” έχουν πέσει στις ισραηλινές πόλεις και η Χαμάς έχει σκοτώσει αθώους ανθρώπους. “Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τον λαό του, τελεία και παύλα”, τόνισε.
“Δεν υπάρχει δικαιολογία για τρομοκρατικές επιθέσεις και η υποστήριξη της κυβέρνησής μου για την ασφάλεια του Ισραήλ είναι ακλόνητη και αμετακίνητη”, είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Σχετικά Νέα
Γερμανία: 12 τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό
Τουλάχιστον 12 άτομα τραυματίστηκαν νωρίτερα απόψε σε επίθεση με μαχαίρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό.
ΗΠΑ: Δικαστής εμποδίζει την απόφαση Τραμπ να μην εγγράφονται ξένοι φοιτητές
Ο μοσπονδιακός δικαστής στις ΗΠΑ μπλόκαρε την απόφαση της κυβέρνησης Τραμπ να ανακαλέσει τη.
Κώστας Τσιάρας: Καρατόμησε τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Νικόλαο Σαλάτα
Την καρατόμηση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Νικόλαου Σαλάτα αποφάσισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας. Αναλυτικά η.
Ελληνοτουρκικά: Το casus belli στο τραπέζι για τα εξοπλιστικά
Μεγάλες διαστάσεις πήρε η δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 γα το.