

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην ανατολική και νότια χώρα από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους κατά τη διάρκεια των φαινομένων.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
Α. Από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (περιοχή Λήμνου – Σαμοθράκης).
Β. Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) μέχρι αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά τόπους την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και την ανατολική νησιωτική χώρα.
Σχετικά Νέα
Η Ελλάδα γιορτάζει το Πάσχα με ψήσιμο οβελία σε κάθε άκρη της χώρας
Από νωρίς το πρωί, στήθηκαν οι ψησταριές για το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία. Τιμώντας.
Ανάλυση CNN: Η στρατηγική του Πούτιν πίσω από την ξαφνική «πασχαλινή» εκεχειρία
Αν οι σύμμαχοι της Ουκρανίας χρειάζονταν απόδειξη του άγριου κυνισμού της Μόσχας όσον αφορά.
Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες το σούβλισμα του οβελία
Με καλοκαιρία, χαμηλές εντάσεις ανέμων και σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα γιορτάσουμε.
«Χρυσή βόμβα»: H Kίνα «κάθεται» σε κοίτασμα χρυσού 81 δισ. δολαρίων
Η ανακάλυψη του «μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο» θα μπορούσε να ανατρέψει πλήρως τις.