

Έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να μην αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, εξαιτίας της πολύ χαμηλής ορατότητας απηύθυνε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Άννα Ευθυμίου το πρωί της Τετάρτης μιλώντας στο ΣΚΑΪ.
Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στον παράδρομο της Αθηνών – Λαμίας από την οδό Ελαιών στο ρεύμα προς Βαρυμπόμπη, καθώς επίσης και στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και ειδικότερα στην Τατοΐου από λεωφόρο Κύμης μέχρι την οδό Ερυθραίας, στην οδό Ερυθραίας από το ύψος της γέφυρας Βαρυμπόμπης στην Τατοΐου και από την Πάρνηθας στην Κρυονερίου προς Κρυονέρι.
Με εντολή του αρχηγού της ΕΛΑΣ οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή για την προστασία των οικιών που έχουν εγκαταλείψει οι κάτοικοι λόγω της μεγάλης φωτιάς.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης – Νέα ντοκουμέντα από τη δράση τους
Αίσθηση προκαλούν οι διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη..
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 44χρονο που είχε χτυπήσει με καδρόνι την πρώην σύζυγό του
Την μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας. Η φράση.
Στον εφέτη ανακριτή συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για να ενημερωθούν
Στα δικαστήρια της Λάρισας βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προκειμένου να.
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.