

Ολοκληρώθηκε σήμερα η καταμέτρηση των ψήφων στις βουλευτικές εκλογές του Πακιστάν με τους ανεξάρτητους, που κατά βάση υποστηρίζονται από τον πρώην πρωθυπουργό Ιμράν Χαν, που βρίσκεται τώρα στη φυλακή, να κερδίζουν 101 από τις 264 έδρες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εκλογικής επιτροπής.
Ακολουθεί το κόμμα ενός άλλου πρώην πρωθυπουργού, του Ναουάζ Σαρίφ, που κέρδισε 75 έδρες –έγινε έτσι το μεγαλύτερο κόμμα στο κοινοβούλιο καθώς οι ανεξάρτητοι του Χαν συμμετείχαν στη διαδικασία ως μεμονωμένοι υποψήφιοι.
Ο τελικός απολογισμός δημοσιοποιήθηκε ενώ έχουν περάσει περισσότερες από 60 ώρες από την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας την Πέμπτη, μια καθυστέρηση που δημιούργησε αμφιβολίες για τη διαδικασία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Kαι αν βαρεθεί ο Τραμπ;
Ποιο είναι ακριβώς το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων που εκκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μόσχα; Μπορούν.
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.