

Να μην ψηφίσουν την Μαρίν Λεπέν, στις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία κάλεσε τους ψηφοφόρους του, ο Ζαν Λικ Μελανσόν, ενόψει του δεύτερου γύρου.
Ο υποψήφιος της Αριστεράς, οι ψηφοφόροι του οποίου αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των εκλογών στις 24 Απριλίου, δεν έδειξε ανοιχτά τη στήριξή του στον Εμανουέλ Μακρόν, αλλά κάλεσε τους ψηφοφόρους του να μην δώσουν φωνή στην ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν.
«Μην δώσετε ούτε μια ψήφο στην Μαρίν Λεπέν», είπε χαρακτηριστικά, όπως μεταδίδει η Le Figaro.
Σχετικά Νέα
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.
Μιανμάρ: Η στρατιωτική χούντα παρέτεινε έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του πυρός μετά τον φονικό σεισμό
Η χούντα της Μιανμάρ ανακοίνωσε ότι παρατείνει έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του.
Οι τελευταίες ώρες του Πάπα Φραγκίσκου, μετά την εμφάνισή του την Κυριακή του Πάσχα
Την Κυριακή του Πάσχα, ο 88χρονος βαριά άρρωστος και εμφανώς καταβεβλημένος Πάπας Φραγκίσκος αψήφησε.