

Ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, υποσχέθηκε χθες μικρότερα οικονομικά βάρη για τις οικογένειες των μειονοτήτων.
Συγκεκριμένα, ο Μπάιντεν υποσχέθηκε να αγωνιστεί κατά των μεγάλων οικονομικών βαρών των μη λευκών οικογενειών, μέσω της διάθεσης δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ομοσπονδιακές δαπάνες για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στην ιδιοκτησία μελών μειονοτήτων, αλλά και για προβλέψεις αναφορικά με πιο οικονομική στέγαση.
Ο Μπάιντεν που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ανακοίνωσε την πρόταση αυτή, ως την τέταρτη και τελική βασική αρχή ενός σχεδίου, για την αναζωογόνηση της αμερικανικής οικονομίας που δέχθηκε πλήγμα από τον κορονοϊό.
Ο Μπάιντεν μίλησε στην πόλη της καταγωγής του, το Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ, ενώ ο ίδιος προηγείται του Τραμπ στις δημοσκοπήσεις που διεξάγονται σε παναμερικανικό επίπεδο.
Ο ίδιος αναφέρθηκε στο όνομα του βουλευτή Τζον Λιούις, του μαύρου ήρωα των πολιτικών δικαιωμάτων, που πέθανε από καρκίνο, πριν από δέκα ημέρες.
Σχετικά Νέα
Βουλγαρία: Απορρίπτει η Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης την πρόταση Ράντεφ για δημοψήφισμα για το ευρώ
Η Πρόεδρος της Βουλγαρικής Εθνοσυνέλευσης, Νατάλια Κισέλοβα, απέρριψε την πρόταση του αρχηγού του κράτους,.
Julius Baer: Πρόστιμο 5 εκατ. δολαρίων για ξέπλυμα χρήματος
Η Julius Baer διατάχθηκε να πληρώσει 4,4 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα (5,2 εκατ. δολάρια), μετά.
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Ο πόλεμος δεν είναι ποτέ αναπόφευκτος. Τα όπλα πρέπει να σιγήσουν»
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του προς καθολικούς επισκόπους της Μέσης Ανατολής, ο.
ΗΠΑ: Δικαστής έκρινε ότι η κυβέρνηση Τραμπ μπορεί να επικαλείται νόμο του 18ου αιώνα για την απέλαση μεταναστών
Η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να επικαλεστεί νόμο του 18ου αιώνα.