Εκλογές – Δωδεκάνησα: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η ψηφοφορία

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα άνοιξαν σήμερα στις 7 το πρωί οι κάλπες, για τις εθνικές μας εκλογές. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 7μμ

Ήδη από χθες το απόγευμα, είχε ολοκληρωθεί με απόλυτη ακρίβεια και συντονισμό των υπηρεσιών – των αντιπροσώπων και της κεντρικής εφόρου στα Δωδεκάνησα, η διαδικασία παραλαβής των ειδικών σάκων με το απαραίτητο υλικό και την ειδική σφραγίδα στους 401 δικαστικούς αντιπροσώπους στα Δωδεκάνησα, που από κοινού με τις εφορευτικές επιτροπές, θα περιφρουρήσουν, θα καταμετρήσουν και θα αποστείλουν ηλεκτρονικά το αποτέλεσμα στο Υπουργείο των Εσωτερικών.

Τις προηγούμενες μέρες, η Περιφέρεια και τα στελέχη της, είχαν αποστείλει σε όλα τα εκλογικά τμήματα του νομού μας το εκλογικό υλικό (ψηφοδέλτια και τάμπλετ) και από τις αναφορές που υπήρξαν μέχρι και χθες αργά το βράδυ, δεν είχε παρατηρηθεί κανένα πρόβλημα.

Τα εκλογικά τμήματα συνολικά είναι 401 σε όλα τα Δωδεκάνησα εκ των οποίων τα 5 είναι εκλογικά τμήματα Ετεροδημοτών.

Εκτός από τους δικαστικούς αντιπροσώπους που έχουν αναλάβει καθήκοντα και βρίσκονται από τα ξημερώματα στα εκλογικά τμήματα, έχουν ενημερωθεί και βρίσκονται επίσης σε πλήρη ετοιμότητα και οι αναπληρωτές τους όπως αυτοί έχουν οριστεί.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα