

Στις ιδιαίτερες πατρίδες τους αναχωρούν οι ετεροδημότες με κάθε μέσο προκειμένου να ψηφίσουν στις εκλογές 2023 την Κυριακή 21 Μαΐου.
Στο λιμάνι του Πειραιά τα πλοία αναχωρούν γεμάτα. Οι ταξιδιώτες δηλώνουν ότι έχουν αποφασίσει ποιο θα είναι το κόμμα που θα ψηφίσουν στις εκλογές 2023, ενώ τονίζουν πως ανάλογα με τον καιρό ενδέχεται να ξεκλέψουν χρόνο προκειμένου να επισκεφθούν μια παραλία.
Χιλιάδες ψηφοφόροι φεύγουν με τα ΚΤΕΛ
Από το πρωί επικρατεί το αδιαχώρητο και στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό, καθώς χιλιάδες ετεροδημότες εγκαταλείπουν μαζικά την πρωτεύουσα, με προορισμό τον τόπο καταγωγής τους, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Η πληρότητα των λεωφορείων που φεύγουν από τον Κηφισό αγγίζει το 100% και για τον λόγο αυτόν υπάρχουν και έκτακτα δρομολόγια προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι επιβάτες.
Η κίνηση στους δρόμους
Την ίδια ώρα χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται η διέλευση των οχημάτων στους κύριους οδικούς άξονες της πρωτεύουσας σήμερα. Αυτό συμβαίνει καθώς τα σχολεία είναι κλειστά ενόψει εκλογών, καθώς επίσης και διότι έχουν ξεκινήσει οι άδειες για τους ετεροδημότες, οι οποίοι είτε έχουν ήδη αναχωρήσει είτε ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.
Η κίνηση στους δρόμους εκτιμάται ότι θα αρχίσει να αυξάνεται από το μεσημέρι και μετά,, καθώς θα ξεκινήσει η έξοδος των ψηφοφόρων που θα φύγουν για την επαρχία με τα αυτοκίνητά τους.
Πότε θα είναι δωρεάν οι διελεύσεις στα διόδια
Υπενθυμίζεται πως οι δωρεάν διελεύσεις από τα διόδια στο πλαίσιο των εκλογών θα ξεκινήσουν τα ξημερώματα του Σαββάτου 20 Μαΐου -δηλαδή μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής- και θα διατηρηθούν μέχρι τις 8 το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου.
Σχετικά Νέα
Συναγερμός στη Νέδα: Πατέρας και γιος έπεσαν σε χαράδρα – Ελικόπτερο για αεροδιακομιδή του ανηλίκου
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης στη Νέδα, στα σύνορα των νομών Ηλείας και.
Επιχείρηση διάσωσης δύο τουριστών στη Ρόδο
Σε εξέλιξη βρίσκεται, επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη διάσωση δύο τουριστών, που είχαν εγκλωβιστεί.
Νέα Σμύρνη: «Τι έκανα» φώναζε ο πατέρας που μαχαίρωσε τον γιο του
Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη όταν ένας πατέρας.
Αγρίνιο: Ποινικές διώξεις για 40 θανάτους από κορονοϊό στο νοσοκομείο – Ποιες οι κατηγορίες
Ποινική δίωξη κατά του νοσοκομείου Αγρινίου για την υψηλή θνησιμότητα, στην διάρκεια της πανδημίας.