

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μάχη του σταυρού στην Α’ Αθηνών στις εκλογές 2023.
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα με ενσωματωμένο το 36,45% η ΝΔ εκλέγει 7 βουλευτές, ο ΣΥΡΙΖΑ 3, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ από έναν.
Από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ προηγείται ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ακολουθούν Κικίλιας, Ο. Κεφαλογιάννης, Θ. Πλεύρης, Ν. Κακλαμάνης, Α. Συρίγος, και Φ. Πιπιλή και ακολουθεί η Άννα Ροκοφύλλου.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτος είναι ο Ν. Ηλιόπουλος και ακολουθούν Δ. Τζανακόπουλος, Ν. Βούτσης (εκλέγονται) και από κοντά ο Ν. Φίλης.
Από το ΚΚΕ εκλέγεται η Λιάνα Κανέλη, ενώ από το ΠΑΣΟΚ ο Παύλος Γερουλάνος, αφήνοντας εκτός τον Κ. Σκανδαλίδη.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.