

Κανονικά έκλεισαν οι κάλπες στα κατεχόμενα της Κύπρου στις 6 το απόγευμα, αλλά με πολύ χαμηλό ποσοστό συμμετοχής στις παράνομες εκλογές για την ανάδειξη ψευδοπροέδρου.
Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία μέχρι τις 5 το απόγευμα έφτασε στο 54,72%.
Αν και η τελική προσέλευση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για «ρεκόρ» ποσοστά αποχής.
Σε περίπτωση που μεταξύ των υποψηφίων «προέδρων» δεν υπάρξει κάποιος που θα συγκεντρώσει το 50% συν μία ψήφο, τότε θα υπάρξει δεύτερος γύρος την επόμενη Κυριακή.
Σχετικά Νέα
Βίντεο – Σοκ: Live εκτέλεση υποψηφίας δημάρχου στο Μεξικό
Σοκαριστικές σκηνές καταγράφηκαν live, κατά τη δολοφονική επίθεση που έγινε στην ανατολική μεξικανική πολιτεία.
Κάγια Κάλας: «Ο Πούτιν δεν θα τολμήσει να συμμετάσχει στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τον Ζελένσκι στην Τουρκία»
Αιχμές κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν και το ενδεχόμενο να μην ταξιδέψει στην Τουρκία για.
Μεξικό: Δολοφόνησαν σε live μετάδοση μία υποψήφια δήμαρχο και 3 άτομα κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης
Ένα θανατηφόρο περιστατικό που καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση, όταν μία υποψήφια δήμαρχος και τρία.
Συνάντηση Ερντογάν – Ρούτε — Bασικό θέμα στην ατζέντα οι εξελίξεις σχετικά με τον πόλεμο της Ουκρανίας
Συνάντηση με τονγενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε, είχε στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα.