

Μικρή κλίση προς τα αριστερά, έπειτα από μικρή εισροή υδάτων στο μηχανοστάσιο, πήρε χθες το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Μυτιλήνη που βρίσκεται παραβεβλημένο σε έτερο πλοίο στη θαλάσσια περιοχή Βλύχα Ελευσίνας.
Ο φύλακας του πλοίου παρελήφθη με ασφάλεια από δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκαν η πλοιοκτήτρια εταιρεία του Μυτιλήνη και ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας για τις δικές τους ενέργειες.
Στον νεότερο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο πλοίο από ιδιώτη ναυπηγό, η εισροή υδάτων έχει σταματήσει ενώ σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί επιθεώρηση υφάλων.
Σχετικά Νέα
Καιρός: Βροχερή Κυριακή με πτώση θερμοκρασίας – Που θα σημειωθούν βροχές
Πυκνές νεφώσεις, βροχές αλλά και χιόνια στα ορεινά θα σημειωθούν την Κυριακή 7 Μαρτίου.
Μαθητές έγιναν επιχειρηματίες και δημιούργησαν βιοδιασπώμενα σουβενίρ
Οι αναμνήσεις των διακοπών και των ταξιδιών θέλουμε συνήθως να διαρκούν για πάντα. Γιατί.
Σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού
Στην κορύφωση τους βρίσκονται από τις 19.00 το απόγευμα τα μέτρα της Αστυνομίας παντού.
Θεσσαλία: Ψυχολογική υποστήριξη στους σεισμόπληκτους
Στην περιοχή του Δαμασίου λειτουργεί σταθμός ψυχολογικής υποστήριξης των σεισμοπλήκτων. Σε αντίσκηνο του καταυλισμού.