

Δικαιωμένη αισθάνεται η Ειρήνη Μουρτζούκου με τις νεότερες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση των νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα και τις ιστολογικές εξετάσεις του μικρού Παναγιωτάκη.
Σημειώνεται πως ο θάνατος του τελευταίου βρέφους που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο άνοιξε εκ νέου την έρευνα γύρω από τους απανωτούς θανάτους βρεφών στην περιοχή της Αμαλιάδας.
Τα αποτελέσματα
Ύστερα από αναμονή 5 μηνών ολοκληρώθηκαν οι ιστολογικές του μικρού Παναγιωτάκη και σύμφωνα με πληροφορίες του ΜEGA α αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων του μικρού Παναγιωτάκη δείχνουν θάνατο από παθολογικά αίτια.
Σε νεότερη επικοινωνία της με το MEGA και το Live News η Ειρήνη Μουρτζούκου εμφανίστηκε χαρούμενη και ανακουφισμένη.
«Αυτό ήταν δώρο Πρωτοχρονιάς, ηρέμησε η ψυχή μου» αναφώνησε η 24χρονη.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.