«Είχα σχέση με τρεις αθλήτριες μου» – Τι είπε στην απολογία του ο προπονητής Τάε Κβον Ντο

Επί 7μιση ώρες, από τις 08.00 το πρωί της Δευτέρας, ο 44χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται ότι βίασε τουλάχιστον πέντε ανήλικες μαθήτριές του, βρισκόταν στο γραφείο της 14ης ανακρίτριας για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως του αποδίδονται, ότι δηλαδή θύματά του υπήρξαν κορίτσια από 12 έως 16 ετών. Υποστήριξε ότι ήταν 17 ετών και είχε σύντομη σχέση με τις τρεις τους, ενώ δεν υπήρξε βιασμός τους καθώς, όπως είπε, όλα έγιναν με τη συναίνεσή τους, σύμφωνα με το Mega.

Οι ίδιες ισχυρίζονται ότι αφού πρώτα κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, στη συνέχεια τις παρέσυρε στον ημιώροφο της σχολής του στην Ηλιούπολη που είχε μετατρέψει σε διαμέρισμα και εκεί ικανοποιούσε τις διεστραμμένες του ορέξεις.Στην αρχή, έκανε τις μικρές αθλήτριες να αισθάνονται όμορφα με τους επαίνους του. Μέσω πολύωρων, ιδιαίτερων προπονήσεων κατάφερνε να τις απομονώνει και να τις βιάζει επανειλημμένα, ενώ στη συνέχεια τους ασκούσε και ψυχολογική πίεση ώστε να εξασφαλίζει τη σιωπή τους, δημιουργώντας τους την αίσθηση της ενοχής.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προπονητή, οι πράξεις του σε βάρος ανήλικων κοριτσιών φαίνεται να εκκινούν το 2009 και σε ό,τι αφορά τις πέντε καταγγέλλουσες να διαρκούν έως το 2020.

Ο 44χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών. Όπως εκτιμάται μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για προφυλάκιση του 44χρονου, θα δοθεί έγκριση των εισαγγελικών Αρχών για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί επικεντρώνονται στο εάν υπάρχουν και άλλα θύματα από το περιβάλλον της σχολής πολεμικών τεχνών, ενώ στο μικροσκόπιο έχει τεθεί και το κινητό του.

«Αισθάνονται δικαιωμένες»

«Αισθάνονται δικαιωμένες με τη μέχρι τώρα εξέλιξη της υπόθεσης, ανακουφισμένες ότι τα πράγματα πήραν αυτόν τον δρόμο. Μέχρι ένα σημείο η αντιμετώπιση που είχαν, τους είχε δημιουργήσει ένα αίσθημα ότι υποστηρίχτηκαν με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Μου τηλεφώνησε μία κοπέλα και μου είπε ”χαμογέλασα μετά από 10 χρόνια”», ανέφερε ο δικηγόρος των θυμάτων, Αντώνης Πεπελάσης.

«Θα μου έκανε έκπληξη να μην υπάρχουν άλλα θύματα, από την στιγμή που από μία καταγγελία έγιναν τρία τα κορίτσια και στη συνέχεια προέκυψαν ότι ήταν τουλάχιστον πέντε. Φαντάζομαι ότι δεν θα ήταν μόνο αυτά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα