Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Υπήρχε κόντρα πεθερού – γαμπρού, δεν είχαν γίνει ασφαλιστικά μέτρα λέει ο συνήγορος της γυναίκας του θύματος

«Εκπροσωπώ μια γυναίκα η οποία αυτή τη στιγμή έχει χάσει τον άντρα της, έχει τρία παιδιά να μεγαλώσει και από την άλλη στρέφεται κατά των γονιών της» είπε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις έξι» του ERTNews, o Κωνσταντίνος Παύλου συνήγορος της συζύγου του 57χρονου πατέρα τριών παιδιών, στην Αγία Βαρβάρα, που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του από πυρά κυνηγετικής καραμπίνας στην Αγία Βαρβάρα. «Ασφαλιστικά μέτρα δεν είχαν γίνει, υπήρχε όμως κόντρα μεταξύ πεθερού και γαμπρού και ο 69χρονος μαζί με την γυναίκα του που προφυλακίστηκαν ήθελαν να παρεμβαίνουν στην οικογένεια της κόρης τους», είπε ο κ. Παύλου.

Την σύζυγο του θύματος στηρίζουν και τα δύο αδέλφια της, με τα οποία ζούσαν όλοι μαζί σε οικογενειακή τριόρωφη κατοικία.

«Ασφαλιστικά μέτρα δεν είχαν γίνει – Υπήρχε όμως κόντρα μεταξύ πεθερού και γαμπρού, είπε ο κ. Παύλου. Ήθελαν να έχουν παρέμβαση ο παππούς και η γιαγιά στην οικογένεια, πράγμα που δεν ήθελαν ούτε τα ίδια τα εγγόνια τους. Επιφυλάχθηκε όμως να αναφέρει τους λόγους.

«Υπήρχαν σημάδια ότι μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση» ανέφερε. Αλλά σας ξαναλέω και το πιο γενικό είναι παιδιά τα οποία εύκολα τα παίρνεις από το σχολείο τους, από τους φίλους τους, από τη γειτονιά τους, από το μέρος που μεγάλωσαν.
Δεν μπορείς να το κάνεις. Δεν θέλουν τα ίδια τα παιδιά, δεν θέλει η ίδια η οικογένεια» τόνισε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα