Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος

Την προφυλάκιση του 30χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας, μετά την απολογία του.

Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σύμφωνα με δηλώσεις της υπεράσπισής του, ο κατηγορούμενος ζητά να εξεταστεί από ειδικό καθώς επικαλείται προϋπάρχουσα ψυχική νόσο.

Στο μεταξύ, σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση.

Μέσω αυτής αποδεικνύεται ότι πριν πετάξει στη θάλασσα τη νεαρή γυναίκα, τη χτύπησε τόσο ώστε να χάσει τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη έφερε τραύματα στο πρόσωπο τα οποία προκλήθηκαν είτε από γροθιά είτε από χαστούκι, γεγονός που σημαίνει ότι ο δράστης την ξυλοκόπησε. Εν συνεχεία, την έσυρε στα βράχια, έως που την έριξε στη θάλασσα, όπου ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας ανέφερε ότι εντόπισε βαριές, πολλαπλές κακώσεις κεφαλής, καθώς και ότι η 26χρονη κατέληξε εν ζωή στη θάλασσα.

Σε διευκρινιστική ερώτησή εάν οι πολλαπλές κακώσεις προήλθαν συνεπεία πτώσης ή ξυλοδαρμού, είπε «και τα δύο», βέβαια, σημειώνει ότι «προϋπήρξε συμπλοκή» πράγμα που προκύπτει από ορισμένα χτυπήματα στο κεφάλι.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα