

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες του 53χρονου που βρέθηκε νεκρός, δεμένος και φιμωμένος, μέσα στο σπίτι του στα Χανιά.
Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το έγκλημα, το σκυλί του θύματος είναι φύλακας έξω από την πόρτα του σπιτιού. Άλλοτε κοιτά προς το δρόμο και άλλοτε προς την πόρτα, περιμένοντας να δει ξανά το αφεντικό του. Όπως δήλωσαν οι γείτονες του θύματος, το σκυλί αυτό ήταν η μόνη συντροφιά του 53χρονου.
Ο 53χρονος βρέθηκε νεκρός, δεμένος σε μία καρέκλα και φιμωμένος μέσα στο σπίτι του, ενώ έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα πιθανόν να ήταν τοξικομανής. Tη σορό ανακάλυψε χθες το βράδυ ένας γείτονας, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.
Ο κ. Άρης Φουντουλάκης, γείτονας του 53χρονου περιέγραψε τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι και κατάλαβε ότι κάτι κακό συνέβη. «Χθες το βράδυ είδα δύο γείτονες έξω από την πόρτα του. Μου είπαν ότι ήταν ανοιχτή από τις 10 το πρωί. Έκανα δύο βήματα μέσα στο σπίτι, τον φώναξα, δεν μου απάντησε», ανέφερε ο κ. Φουντουλάκης και σημείωσε πως αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσε την αστυνομία.
«Δεν τον είδα. Ήταν πεσμένος πίσω από το κρεβάτι. Όταν είδα ότι ήταν αναστατωμένο το σπίτι βγήκα αμέσως έξω», συμπλήρωσε.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Κατηγορούνται πως βίαζαν τις ανήλικες κόρες τους – Προφυλακίστηκε το ανδρόγυνο
Στη φυλακή οδηγείται αντρόγυνο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες θυγατέρες του..
Τέμπη: «Ηθικός εκτροχιασμός» μετά το πόρισμα Καρώνη – Διχασμένοι οι επιστήμονες, «θύελλα» πολιτικών αντιδράσεων
Σύννεφο σκόνης για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης σήκωσε το πόρισμα του καθηγητή.
Αργολίδα: Εντύπωση προκαλεί αράχνη-πασχαλίτσα που εμφανίστηκε στους Μύλους – Πόσο επικίνδυνη είναι
Μία σπάνια άραχνη-πασχαλίτσα εμφανίστηκε στους Μύλους στην Αργολίδα την Τρίτη, 13 Μαΐου, προκαλώντας εντύπωση στους.
Καιρός: Πλησιάζει υποτροπικός αεροχείμαρρος – Πότε θα χτυπήσει την Ελλάδα
Φθινόπωρο θα θυμίζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά,.