

Πέθανε ο Νίκος Παπαναστασόπουλος, ιδρυτικό μέλος της Λαϊκής Ενότητας, ο οποίος πέρασε και από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Νίκος Παπαναστασόπουλος γεννήθηκε το 1962 και σπούδασε γλυπτική στην Ανωτάτη σχολή Καλών Τεχνών
Αφιερώθηκε στην εικαστική επιμέλεια εντύπων και βιβλίων και εργάστηκε για 17 χρόνια στην εφημερίδα Έθνος ως λιθογράφος, από όπου απολύθηκε για την συνδικαλιστική του δράση, και σε πολλά άλλα περιοδικά.
Εντάχθηκε στην Αριστερά από τα μαθητικά του χρόνια, πρώτα στον Ρήγα Φεραίο, μετά στον ΣΥΡΙΖΑ και από τον Αύγουστο του 2015 στην Λαϊκή Ενότητα, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής.
Συμμετείχε σε κινήματα και ανέπτυξε αγωνιστική δράση μέχρι την τελευταία στιγμή.
Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του.
Η κηδεία θα γίνει στην εκκλησία του Αγ. Ιωάννη του Προδρόμου, στον Γέρακα (κοντά στο Νεκροταφείο Γέρακα) την Τετάρτη 30-10-2019 στις 2.00 μμ, αναφέρει η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.
Σχετικά Νέα
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.