

Το καλοκαίρι της ζωής του θα κάνει ένα τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ από την Πτολεμαΐδα, καθώς κέρδισε 500.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ».
Ο μεγάλος νικητής δοκίμασε την τύχη του στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Βασίλη Ανδρεάδη, που βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου 67. «Η χαρά μας είναι απερίγραπτη. Όλη η πόλη συζητά για τη μεγάλη επιτυχία στο κατάστημά μας. Πρόκειται για πελάτη μας που είναι παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις κάθε ημέρα το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο ενός συμπολίτη σου και να ξέρεις ότι έχεις συμβάλει σε αυτό, έστω και σε ένα μικρό ποσοστό», αναφέρει ο κ. Ανδρεάδης.
Ο τυχερός λαχνός
Ο μεγάλος νικητής κέρδισε το μέγιστο ποσό του παιχνιδιού ύψους 500.000 ευρώ, γεγονός που σύμφωνα με τον κ. Ανδρεάδη, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει. «Στην αρχή, ήταν πολύ διστακτικός. Πλησίασε τον πάγκο εξυπηρέτησης, μου είπε ότι είχε κερδίσει και ζήτησε να ρίξω και εγώ μια ματιά στον λαχνό. Τότε, είδα πως είχε σκρατσάρει όλες τις περιοχές και σε πέντε από αυτές είχε εμφανιστεί το σύμβολο «7», πράγμα που σημαίνει πως κέρδιζε το αντίστοιχο ποσό που αναγραφόταν σε κάθε σειρά. Δίπλα σε κάθε 7άρι υπήρχε το ποσό των 100.000 ευρώ. Πάγωσα προς στιγμήν. Ποιος να πίστευε ότι είχε κερδίσει ένα τόσο μεγάλο χρηματικό έπαθλο με μόλις 5 ευρώ; Όταν το συνειδητοποιήσαμε ξεσπάσαμε σε έντονους πανηγυρισμούς μέσα στο κατάστημα», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.
Σχετικά Νέα
Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας η αποψινή του συναυλία στο Θέατρο Βράχων
Αναβάλλεται λόγω της κακοκαιρίας Elias η προγραμματισμένη για απόψε συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο.
Πτολεμαΐδα: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 5χρονο παιδί στο δρόμο
epithesi_ekav_salamina_xr Τροχαία ατύχημα με θύμα παιδάκι ηλικίας περίπου 5 ετών αημειώθηκε το μεσημέρι της.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στη λεωφόρο Ποσειδώνος λόγω έργων
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στη λεωφόρο Ποσειδώνος λόγω εκτέλεσης έργων..
Σε λειτουργία η πλατφόρμα «Μάθε πού ψηφίζεις» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα η ψηφιακή πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε πού Ψηφίζεις».