

Έναν εφιάλτη ζει μία 40χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο πρώην σύντροφός της έχει μετατραπεί σε «σκιά» της και την παρακολουθεί ανελλιπώς από την στιγμή που του ζήτησε να χωρίσουν.
Ο «stalker» φέρεται να πηγαίνει έξω από το κατάστημα εστίασης που διατηρεί η 40χρονη και να κάθεται με τις ώρες. Μάλιστα, δεν διστάζει να κάνει καταγγελίες σε υπηρεσίες όπως το ΣΔΟΕ, η Εφορία και το Υγειονομικό ώστε να γίνονται έλεγχοι στο κατάστημα της 40χρονης, που ταλαιπωρείται και οικονομικά αλλά και ψυχικά.
Η γυναίκα, σύμφωνα με το mega, έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του πρώην συντρόφου της, ώστε να μην την πλησιάζει στα 100 μέτρα. Ο ίδιος, όμως, από την μέχρι τώρα συμπεριφορά του φαίνεται πως αγνοεί την απόφαση και συνεχίζει να ενοχλεί την 40χρονη, η οποία αναμένεται να συνεχίσει τις νομικές διαδικασίες εναντίον του.
Σχετικά Νέα
Νεκρός 81χρονος στο αλιευτικό του σκάφος στην Αιδηψό
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου 2025, μέσα στο.
Ρήγμα στα ταξί για το «σκνίπα pass» – Αλλαγή στάσης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία
«Γυρνάς μ’ ένα ταξί μέσα στη νύχτα…» λέει το γνωστό τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα,.
Έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στη Νέδα με νεκρό το 4χρονο αγόρι – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην περιοχή της Νέδας.