

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και συγκεκριμένα οι πολύ ισχυροί άνεμοι που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του νοτιοδυτικού Ιονίου, δεν επιτρέπουν να πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των πλοίων από Ζάκυνθο προς Κυλλήνη στις 14:00 και από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο στις 16:15, σύμφωνα με ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Η Levante Ferries, ανακοίνωσε επίσης ότι δε θα εκτελεστούν τα δρομολόγια από Πόρο προς Κυλλήνη στις 14:15 και από Κυλλήνη προς Πόρο στις 16:30.
Στην Κεφαλονιά χθες το πρωί ένα ιστιοφόρο σκάφος, αγνώστων λοιπών στοιχείων και χωρίς επιβαίνοντες, προσάραξε στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μούντα Κεφαλονιάς. Αμέσως, στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι το σκάφος, είχε προσαράξει σε αμμώδη ακτή, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Σχετικά Νέα
Κερδίζει τους νέους το Youth Pass – Ξεπέρασαν τις 147.000 οι αιτήσεις
Μεγάλη είναι η απήχηση του Youth Pass στους νέους δικαιούχους, καθώς μέχρι στιγμής 147.130.
Εορτολόγιο 10 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Σήμερα σύμφωνα με το εορτολόγιο εορτάζουν τα εξής ονόματα: Σίμων Ποιος ήταν ο Άγιος.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (10/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Ειρήνη Μουρτζούκου: Στην τελική ευθεία τα πορίσματα για τους θανάτους των πέντε παιδιών
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», μέσα στον μήνα αναμένεται οι έμπειροι.