

Στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του 49χρονου εργαζόμενου στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος, την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023, προχώρησε ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος.
Σε σχετική ανακοίνωση η Δημοτική Αρχή Καλλιθέας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος εργαζόμενου και δηλώνει ότι ο Δήμος “είχε συμμορφωθεί με όλες τις εγκύκλιες οδηγίες των αρμόδιων υπουργείων και έχει λάβει έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση των εκτάκτων καιρικών φαινομένων”.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες
Και σήμερα αναμένεται γενικά ηλιόλουστος καιρός, με εξαίρεση μεσημεριανές-απογευματινές μπόρες και καταιγίδες σε Ήπειρο,.
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη – Τι ισχύει για τον Δακτύλιο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αλλά.