Ε.Μασκ: Οι 5 επενδυτικές κινήσεις που τον έκαναν πασίγνωστο μεγιστάνα

Η περιουσία του Έλον Μασκ ανέρχεται σε περισσότερα από 150 δις. δολάρια, σύμφωνα με το Forbes, ένα νούμερο που προκαλεί ζάλη.

Ελάχιστοι όμως είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν πως δημιούργησε όλη αυτή την αυτοκρατορία ο Μασκ.

Συμμετέχοντας την Τετάρτη στην τηλεδιάσκεψη του B Word – αφιερωμένη στη διασαφήνιση του κρυπτονομίσματος Bitcoin – ο Έλον Μασκ ανέφερε ποιες είναι οι 5 κυριότερες επενδύσεις του που του επέτρεψαν να δημιουργήσει τα πλούτη του.

Σήμερα, ο Μασκ είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, πίσω μόνο από τον ιδρυτή της Amazon Τζεφ Μπέζος, και σύμφωνα με το Forbes, ο ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX έχει περιουσία περισσότερη των 151 δις. δολαρίων.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο τον Έλον Μασκ, οι πιο επιτυχημένες επενδύσεις του είναι κατά σειρά:

1.Η εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla.

2.Η εταιρεία κατασκευής διαστημικών πυραύλων και διαστημοπλοίων SpaceX.

3.Το κρυπτονόμισμα Bitcoin.

4.Το κρυπτονόμισμα Ethereum

5.Tο κρυπτονόμισμα Dogecoin.

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της διαστημικής εταιρείας SpaceX δεν αποκάλυψε πόσα ακριβώς χρήματα κατέχει σε κρυπτονομίσματα, αλλά ισχυρίστηκε ότι το ποσό Bitcoin που διαθέτει “αξίζει πολύ περισσότερα από τα Ethereum ή τα Dogecoin που διαθέτει.

Ακόμη, όπως ανέφερε ο ίδιος ο μεγιστάνας, τόσο η εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla όσο και η εταιρεία κατασκευής διαστημικών πυραύλων SpaceX διαθέτουν επενδύσεις στα βασικά κρυπτονομίσματα, καθώς είναι σίγουρος ότι θα είναι επιτυχημένα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα