

Για τις συνθήκες που ευνόησαν τη γρήγορη εξάπλωση της φωτιάς στην Αττική μίλησε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, ο οποίος αναφέρθηκε στο φαινόμενο των κηλιδώσεων και στο πώς συνετέλεσαν στην εξάπλωση της πυρκαγιάς οι παρατεταμένες περίοδοι ανομβρίας και οι υψηλές θερμοκρασίες.
“Ήταν κοινή συνείδηση σε όλους μας ότι αυτό που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια θα γίνει μια κανονικότητα”, ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι φέτος η κατάσταση επιδεινώθηκε λόγω της ξηρασίας και των ισχυρών ανέμων.
Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων, σε συνδυασμό με το δύσκολο ανάγλυφο της περιοχής, καθιστά την αντιμετώπιση των πυρκαγιών εξαιρετικά δύσκολη.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες
Και σήμερα αναμένεται γενικά ηλιόλουστος καιρός, με εξαίρεση μεσημεριανές-απογευματινές μπόρες και καταιγίδες σε Ήπειρο,.
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη – Τι ισχύει για τον Δακτύλιο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αλλά.