Ε. Αντώναρος: Υπάρχει μεγάλη γκρίνια στη Ν.Δ.- Αναμονή ως το βράδυ της Κυριακής (βίντεο)

Στις δημοσκοπήσεις που «ρίχνουν» σταδιακά τη διαφορά μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να πάθουν ότι το 2015 αναφέρθηκε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Ευάγγελος Αντώναρος στην ΕΡΤ1 και επανέλαβε όσα έγραψε σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος ότι στέλεχος της Ν.Δ. έχει μία δημοσκόπηση στα χέρια του που η Ν.Δ. είναι μπροστά κατά μόλις 1,2%.

«Τις επόμενες μέρες θα δούμε δημοσκοπήσεις που θα κάνουν μισή με μία μονάδα την διαφορά μέχρι την Παρασκευή διορθώνοντας τις προβλέψεις του υποστήριξε όπως ανέφερε ήδη από την Δευτέρα», ο κ. Αντώναρος.

«Πολλοί από τους δημοσκόπους δυστυχώς έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα την σοβαρότητά τους» πρόσθεσε υπενθυμίζοντας ότι και στις εκλογές του 2015 τρεις δημοσκόποι αναγκάστηκαν λόγω της αστοχίας τους, να ζητήσουν συγγνώμη από το ελληνικό κοινό.

Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν ζουν από τις δημοσκοπήσεις που κάνουν για τα ΜΜΕ ή τα κόμματα, επιβιώνουν από μετρήσεις που κάνουν για ιδιωτικές εταιρείες, προϊόντα κ.α. με έτσι την αξιοπιστία τους πρέπει να την προστατεύουν εξήγησε ο κ. Αντώναρος.

Ωστόσο όπως εξήγησε υπάρχει ένα ποσοστό ως 50% των πολιτών αρνείται να απαντήσει στις δημοσκοπήσεις. Υποστήριξε ότι «το αποτέλεσμα των εκλογών θα πρέπει να το καθορίζει η στάση των ψηφοφόρων, όπως έχει πει ο Αλέξης Τσίπρας και όχι τα τερτίπια ή οι λάθος εκτιμήσεις των δημοσκόπων».

Αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μια νέα πολιτική κίνηση την οποία ελπίζω να ανακοινώσω μετά τις ευρωεκλογές και η οποία θα κινείται στο χώρο του κέντρου και της κεντροδεξιάς.

Έντονη κριτική άσκησε στη σημερινή Ν.Δ. που όπως είπε δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ. όπως εξελίχθηκε μέχρι και τον Κώστα Καραμανλή το 2009. «Η σημερινή Ν.Δ. έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά που με αποξενώνουν πλήρως: α) ο εναγκαλισμός ακραίων δεξιών στοιχείων, ένας από αυτούς έγινε και κατ’ απονομή αντιπρόεδρος και β) οι νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις που αφήνουν απέξω τις ανάγκες και τις ανησυχίες της κοινωνίας».

Τέλος ανέφερε με νόημα ότι «υπάρχουν δύο μορφές γκρίνιας που γίνεται μεταξύ των ανθρώπων αυτό που λέγετε κρεβατομουρμούρα και αυτό που γίνεται στο φως της ημέρας αν το ζευγάρι είναι διάσημο και βγαίνε προς τα έξω, τα μαγκαζίνα και στις λαϊκές εφημερίδες»

«Υπάρχει μεγάλη γκρίνια στη Ν.Δ. και περιμένουν να δουν, αναλόγως με το τι θα γίνει το βράδυ της Κυριακής».

 

Σχετικά Νέα