

Σκωπτική ανάρτηση για τη δυσφορία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην απόφαση Κασσελάκη να ανακαλέσει την εξουσιοδότηση που είχε δώσει ως πρόεδρος στον υπεύθυνο των οικονομικών και άλλων λειτουργικών θεμάτων του κόμματος, Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, έκανε η Έλενα Ακρίτα.
«Θα σε θεωρούμε έκπτωτο, αλλά μην το ανακαλείς το πληρεξούσιο γιατί αν πάρουμε δάνειο, ή γίνει καμιά στραβή στα ταμεία ξερωγώ, να τρέχεις εσύ και να μη φτάνεις. Λογικό», έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά Νέα
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.