

«Καμία ουσιαστική αλλαγή στο πρόβλημα που η ίδια η κυβέρνηση δημιούργησε δεν επιφέρουν οι τροποποιήσεις στον εξωδικαστικό μηχανισμό», καταγγέλλει η αρμόδια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.
«Οι τράπεζες και τα funds εξακολουθούν να μην δεσμεύονται σε τίποτα και να μπορούν ελεύθερα να μην ρυθμίζουν τα χρέη των πολιτών όπως πράττουν μέχρι σήμερα. Το ελάχιστο που θα όφειλε η κυβέρνηση να κάνει, απέναντι στο γενικευμένο κύμα πλειστηριασμών που πυροδότησαν οι επιλογές της, θα ήταν να αναστείλει την εκτέλεσή τους με ΠΝΠ. Οτιδήποτε άλλο είναι απρόσφορη απόπειρα εξαπάτησης».
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.