

Την… ψυχή της άνοιξε στην κάμερα του Alpha η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Έφη Αχτσιόγλου.
H κα Αχτσιόγλου μίλησε για τη μητρότητα, τα ψευδή δημοσιεύματα που την πόνεσαν και τη στεναχώρεσαν καθώς και τα παιδικά της χρόνια!
Ειδικά για τα τελευταία ανέφερε ότι της άρεσε πολύ το διάβασμα, ότι ήταν αριστη στα μαθήματα και ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτές της τις επιδόσεις το οικογενειακό της περιβάλλον αφού ο ένας της γονέας ήταν γιατρός και ο άλλος δικηγόρος.
Η ίδια ανέφερε ότι όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική ο πατέρας της – «ο οποίος είχε μια ιστορία στην Αριστερά» – ήταν θετικός σε αντίθεση με τη μητέρα της που ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός.
Η ίδια, όπως ανέφερε, δυσκολεύτηκε πολύ όταν ανέλαβε υπουργός να διαχειριστεί τη σχέση της με τα media, ενώ αναφέρθηκε σε ψευδή δημοσιεύματα που της προκάλεσαν πόνο.
«Όταν ανέλαβα το υπουργείο Εργασίας υπήρχαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι είχα κάποια σxέση με τον πρώην υπουργό στο ίδιο υπουργείο Γιώργο Κατρούγκαλο. Δεν μπορούσαν αν δεχτούν ότι μια νέα κοπέλα θα μπορούσε να αναλάβει αξιοκρατικά μια τέτοια θέση» είπε.
Η ίδια ανέφερε ότι ακόμα και πρόσφατα όταν πήγε καλά στις εσωκομματικές εκλογές «υπήρξαν ψίθυροι που ανέφεραν ότι τα καταφερα επειδή είμαι παντρεμένη με τον – τότε – γραμματέα του κόμματος, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο».
Σχετικά Νέα
Π. Μαρινάκης: Οι εγκληματικές πράξεις στα Πανεπιστήμια δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές
Αύριο Τρίτη 13/05 θα επισκεφθεί το Βερολίνο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και θα είναι.
Κληρώθηκαν τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου για Τριαντόπουλο
Κληρώθηκαν τα 3 τακτικά και τα 2 αναπληρωματικά μέλη από τον Άρειο Πάγο που θα απαρτίζουν.
Με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας
Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση και σε συνεργασία.
Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη- Φ. Μερτς στο Βερολίνο την Τρίτη
Συνάντηση με τον νέο καγκελάριο της Γερμανίας, Φρίντριχ Μερτς, θα έχει την Τρίτη στο.