

“Ο κ. Βαρβιτσιώτης δεν αρκεί να ανακαλέσει. Άλλωστε ήδη έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αν ο πρωθυπουργός δεν τον αποπέμψει άμεσα στέλνει μήνυμα ότι πλέον νόμος είναι η εγκληματική αυθαιρεσία και απανθρωπιά”, σχολιάζει η Έφη Αχτσιόγλου, υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Πιο συγκεκριμένα στη δήλωσή της η κ. Αχτσιόγλου αναφέρει:
“Οι απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη προσβάλουν όλους μας. Εξισώνουν τους θύτες με το θύμα. Και κυρίως υποβαθμίζουν τη βαρβαρότητα της καθημερινής ζωής”, αναφέρει η Έφη Αχτσιόγλου.
“Η χώρα μας αξίζει να ζήσει αλλιώς. Με ασφάλεια, δικαιώματα και σεβασμό στη ζωή κάθε ανθρώπου. Ο Αντώνης Καρυώτης πλήρωσε με τη ζωή του το γεγονός ότι ήταν ανίσχυρος, ότι στα μάτια αυτών που τον έσπρωξαν στη θάλασσα και τον άφησαν εκεί ήταν ένας περιθωριακός.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης δεν αρκεί να ανακαλέσει. Άλλωστε ήδη έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Αν ο πρωθυπουργός δεν τον αποπέμψει άμεσα στέλνει μήνυμα ότι πλέον νόμος είναι η εγκληματική αυθαιρεσία και απανθρωπιά”.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.