Δυστύχημα στα Τέμπη: Μήνυση κατηγορούμενης σε βάρος της Ευρωπαίας ανακρίτριας

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε κατηγορούμενη στην υπόθεση της σύμβασης 717 για την αναβάθμιση του δικτύου τηλεδιοίκησης στα τρένα στρεφόμενη κατά της Ευρωπαίας ανακρίτριας Χριστίνα Σαλάππα και της Ευρωπαίας Εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου.

Μέσω του συνηγόρου της έκανε γνωστό ότι κατέθεσε μήνυση για κατάχρηση εξουσίας, πειθαρχική αναφορά αλλά και αίτηση εξαίρεσης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Θρασύβουλο Κονταξή: «Όσοι θεσμικοί φορείς εργαλειοποιούν, κατ΄ επανάληψη, το δίκαιο, παραβιάζοντας τον νόμο, θα διωχθούν με κάθε νόμιμο τρόπο μέχρι να «πατήσουν μαύρο χιόνι».

Σήμερα, η εντολίδα μας κ. Λ.Τ. υπέβαλε σε βάρος της Ευρωπαίας Εντεταλμένης Εισαγγελέως και της Ανακρίτριας για τις εκκρεμείς Ευρωπαϊκές υποθέσεις, (οι οποίες χειρίζονται τη γνωστή Σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ, την οποία, μόλις προχθές το Δικαστήριο του Ελεγκτικού Συνεδρίου έκρινε για πολλοστή φορά ότι ήταν απόλυτα νόμιμη), Έγκληση/Μήνυση για το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας, Πειθαρχική Αναφορά, Αίτηση Εξαίρεσης και Αγωγή Κακοδικίας.

Δικαστική ανεξαρτησία δεν σημαίνει δικαστική αυθαιρεσία. Οι αθώοι νεκροί των Τεμπών δεν θα αποτελέσουν άλλοθι και εφαλτήριο για τη σκοπιμότητα κανενός».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα