

Συνολικά 61.730 επιταγές του προγράμματος παιδικών κατασκηνώσεων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ενεργοποιήθηκαν στο διάστημα από τις 15 Ιουνίου έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2023, καθώς η συμμετοχή των οικογενειών και των παρόχων κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Συνολικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα 62 επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα ως πάροχοι κατασκηνώσεων, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανήλθε στα 35 εκατ. ευρώ.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σχεδόν οι μισές επιταγές ενεργοποιήθηκαν στη Χαλκιδική και ακολούθησαν η Ανατολική Αττική και η Κορινθία, με το δεύτερο και τρίτο μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιημένων επιταγών αντίστοιχα.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και στις 20 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.
Σχετικά Νέα
Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 25 Απριλίου
Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από σήμερα 22 Απριλίου έως τις.
Κορκίδης: Οι τρεις λόγοι της αύξησης του κύκλου εργασιών το φετινό Πάσχα
Ενθαρρυντική είναι η πρώτη αποτίμηση της πασχαλινής αγοράς, τόσο για την έναρξη όσο και.
-
Wall Street: Κλείσιμο με σημαντική πτώση
Σε νέο sell-off «παραδόθηκε», τη Δευτέρα, το χρηματιστήριο της Wall Street, στη σκιά της.
ΑΑΔΕ: Σε ποιους κλάδους απλώνεται το “ψηφιακό μάτι” της – Οι επιχειρήσεις που μπαίνουν στο μικροσκόπιο
Σε χώρους δεξιώσεων και πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως είναι τα εταιρικά πάρτι ή.