

3.579 άνεργοι έχουν ήδη προσληφθεί σε νέες θέσεις εργασίας μέσω του νέου προγράμματος της ΔΥΠΑ για την επιδότηση της απασχόλησης στη Θεσσαλία, ενώ οι αιτήσεις των επιχειρήσεων συνεχίζονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς.
Το πρόγραμμα δημιουργίας 5.000 νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης απευθύνεται σε ανέργους όλων των ηλικιών και σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 75% του μισθού και των εισφορών (έως 1.250 ευρώ μηνιαία, 22.500 ευρώ συνολικά) του εργαζόμενου για διάστημα έως 18 μήνες. Ο προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται σε 90 εκ. ευρώ.
Για τη Δημόσια Πρόσκληση καθώς και άλλες σχετικές πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/anoikta-proghrammata
Σχετικά Νέα
Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής: Ανάπτυξη 2,2% το 2025 – Κίνδυνοι από τον πόλεμο και τους δασμούς
Παρά την επιβράδυνση της διεθνούς οικονομίας και την αύξηση της γεωπολιτικής αβεβαιότητας με την.
Ξεκινά φέτος το Ταμείο Καινοτομίας για φάρμακα – Νέος μηχανισμός αποζημίωσης
Οι μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιωσιμότητα του ελληνικού συστήματος υγείας, εξαιτίας της ραγδαίας.
ΔΥΠΑ: 429 προσλήψεις πρώην εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ μέσω του ειδικού προγράμματος απασχόλησης
Σχεδόν 430 είναι οι ωφελούμενοι του ειδικού προγράμματος απασχόλησης της ΛΑΡΚΟ. Συγκεκριμένα, συνολικά 429 από.
ΔΥΠΑ: Πάνω από 4.000 νέες θέσεις εργασίας στη Θεσσαλία με επιχορήγηση έως 22.500 ευρώ
Πάνω από 4.000 νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν ήδη στη Θεσσαλία μέσω της νέας δράσης.