Site icon The Indicator

Δύο συλλήψεις μετά την έκρηξη στο Καναλάκι

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στο Καναλάκι της Πρέβεζας καθώς και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης με το τραγικό αποτέλεσμα.

Οι δύο εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους είναι ένας 41χρονος από το Μύτικα της Πρέβεζας και ένας 49χρονος από την Αλβανία.

Η έκρηξη σημειώθηκε τη στιγμή που οι δύο άτυχοι εργαζόμενοι έκαναν οξυγονοκόλληση χρησιμοποιώντας φιάλες προπανίου.

Ο 40χρονος εργαζόμενος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και αναμένεται να γίνει η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Οι δύο εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους, ένας 39χρονος από την περιοχή και ένας 40χρονος αλλοδαπός, μαζί με τον τραυματία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Exit mobile version