

Δύο περιστατικά πνιγμών σημειώθηκαν χτες, Δευτέρα (31/7), στην παραλία της Ασπροβάλτας στη Θεσσαλονίκη και στο Ζούμπερι Αττικής.
Συγκεκριμένα, ένας 64χρονος αλλοδαπός, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Δευτέρας (31/7) από τη θαλάσσια περιοχή ακτής “Λύδιας” Ασπροβάλτας. στη Θεσσαλονίκη. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από εθελοντή διασώστη, καθώς και από πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ωστόσο, σύντομα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Β΄ Λιμενικό τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείο Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 90χρονη γυναίκα, το βράδυ της Δευτέρας (31/7), από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Ζούμπερι Αττικής.
Η ηλικιωμένη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Σχετικά Νέα
Ελληνικό: Εισαγγελική παρέμβαση για επείγουσα προκαταρκτική έρευνα – Οι νέες κινήσεις του Ανθρωποκτονιών
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για τους μυστήριους θανάτους της ηλικιωμένης.
Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας – Νεκρός 16χρονος μοτοσικλετιστής
Πάνδημη θλίψη προκαλεί στην Πρέβεζα ο θάνατος 16χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το.
Κ. Δημογλίδου για την ανομία στα πανεπιστήμια: Η αστυνομία δε θα σταματήσει να επεμβαίνει όπου υπάρχουν ποινικά αδικήματα
Για την ανομία στα πανεπιστήμια και τον ρόλο της Αστυνομίας μίλησε στο ΕΡΤΝews η.
Τραγωδία στη Λάρισα: Ομολόγησε ο 21χρονος την δολοφονία της 52χρονης μητέρας του
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 21χρονος από τη Λάρισα σκότωσε την 52χρονη μητέρα.