

Δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη μεγάλης εμβέλειας έπληξαν υποδομές ενέργειας και καυσίμων στη δυτική περιφέρεια Σμολένσκ της Ρωσίας στη διάρκεια της νύχτας, αλλά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή πυρκαγιές, δήλωσε ο ασκών χρέη περιφερειάρχη της Σμολένσκ.
Οι επιθέσεις έπληξαν τις πόλεις Ντιβάσι και Περέσνα κοντά στην πρωτεύουσα της περιφέρειας Σμολένσκ, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 270 χιλιομέτρων από τα σύνορα με την Ουκρανία, σημείωσε ο ίδιος, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποιος ευθύνεται γι’αυτές.
Το περιστατικό αυτό σημειώνεται μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του περιφερειάρχη της Μπέλγκοροντ στη Ρωσία ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας βομβάρδισαν την μεθοριακή πόλη Σεμπέκινο, προκαλώντας πυρκαγιά σε κοιτώνα και ζημιές σε διοικητικό κτίριο.
Η Ουκρανία αρνείται ότι ευθύνεται για επιθέσεις εντός του ρωσικού εδάφους.
Σχετικά Νέα
FT: Σχέδια ΕΕ για υψηλότερους δασμούς στις ουκρανικές εισαγωγές
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζεται να εφαρμόσει πολύ υψηλότερους δασμούς στις εισαγωγές από την Ουκρανία,.
«Πρόκληση» για την φον ντερ Λάιεν: Σήμερα το δικαστήριο της Ε.Ε αποφασίζει για τα μυστικά SMS με τον Μπουρλά για τα εμβόλια της Pfizer
Η κληρονομιά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα αντιμετωπίσει.
Ισραήλ: Ο στρατός εξέδωσε προειδοποίηση για την εκκένωση τριών λιμανιών στην Υεμένη
Ο ισραηλινός στρατός εξέδωσε σήμερα προειδοποίηση για την εκκένωση τριών λιμανιών στην Υεμένη, τα.
Διεθνής Αμνηστία: Ο στρατός της Ουγκάντας παραβιάζει το εμπάργκο όπλων στο Νότιο Σουδάν
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών είναι απαραίτητο να προχωρήσει στην ανανέωση και.