

Από τις 9 πμ έως τις 12 το μεσημέρι την Πέμπτη 24/12 ο Δήμος Ελευσίνας μαζί με τον Εθνικό́ Οργανισμό́ Δημόσιας Υγείας θα πραγματοποιήσουν δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid test Covid-19).
Όπως αναφέρει ο Δήμος σε σχετική ανακοίνωση: «Ο εργαστηριακός έλεγχος αφορά́ σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Ελευσίνας, του προσωπικού́ των δημοσίων υπηρεσιών στην επικράτεια του Δήμου μας, καθώς επίσης και σε εργαζόμενους των επιμέρους εργοστασιακών μονάδων της ευρύτερης περιοχής μας, που έχουν αιτηθεί́ την συμμετοχή́ τους στον έλεγχο αυτό́.
Τα δυο παράλληλα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται:
– Στα συνεργεία του Δήμου Ελευσίνας (Ηρ. Πολυτεχνείου 117)
– Στο ισόγειο του ΠΑΚΠΠΑ (αίθουσα «ΤΟ ΣΤΕΚΙ»)
Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι θα προσέρχονται πεζοί́, θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:
– Θα μετακινηθούν για την πραγματοποίηση του τεστ με τον κωδικό́ 1 στο 13033.
– Θα πρέπει να έχουν μαζί́ τους το ΑΜΚΑ και την αστυνομική́ τους ταυτότητα.
– Θα πρέπει να ακολουθούν πιστά́ τις οδηγίες που προβλέπονται από́ τα υγειονομικά́ πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κτλ.)
– Η ενημέρωση για τα αποτελέσματα θα γίνει μέσω sms στο κινητό́ τηλέφωνο που θα δώσει κάθε εργαζόμενος.
Στο στάδιο που βρισκόμαστε είναι εξαιρετικά́ σημαντικό́ να γνωρίζουμε την ενδεχομένη διασπορά́ του ιού́ σε υπηρεσίες και δομές, όπου εξυπηρετούνται ή/και επισκέπτονται καθημερινώς οι συμπολίτες μας».
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.