Δωρεάν online μάθημα Gaga – dancers σήμερα από την Πρεσβεία του Ισραήλ

Λόγω των τρεχόντων περιορισμών εξαιτίας του Covid, η Πρεσβεία του Ισραήλ προσφέρει σε επαγγελματίες του χορού (χορευτές, χορογράφους, θεραπευτές χορού) ένα μάθημα Gaga/dancers online, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Η πρωτοποριακή γλώσσα κίνησης Gaga αναπτύχθηκε από τον Ohad Naharin, πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή της Batsheva Dance Company και από τους κορυφαίους σύγχρονους χορογράφους στον κόσμο.
Το μάθημα Gaga/dancers διάρκειας 45’ παραδίδει η Ισραηλινή εκπαιδεύτρια Adi Zlatin, μέλος των Gaga People Dancers.

Το μάθημα είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά. Οι θέσεις συμμετοχής, πάνω από 100, έχουν ήδη εξαντληθεί.

Εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος για το μάθημα Gaga / χορευτές Class online, η Πρεσβεία του Ισραήλ εξετάζει τη διοργάνωση νέου δωρεάν μαθήματος στο προσεχές μέλλον.

Ο Ohad Naharin θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους χορογράφους παγκοσμίως. Ως καλλιτεχνικός διευθυντής της Batsheva Dance Company (1990-2018), και τώρα ως χορογράφος της, την καθοδήγησε με περιπετειώδες καλλιτεχνικό όραμα και αναζωογόνησε το ρεπερτόριό της με τη μαγευτική χορογραφία του. Έργα του έχουν επίσης παρουσιαστεί από εξέχουσες ομάδες χορού, όπως το Nederlands Dans Theatre, το Paris Opera Ballet, το Les Grand Ballets Canadiens de Montréal και το Alvin Ailey American Dance Theatre

Σχετικά Νέα