

Σε δωρεά προχώρησε η ελληνική εταιρεία Kibo Cabins προς στο Ισραήλ για την προστασία των πολιτών νότια της χώρας.
Για την δωρεά αυτή, ο πρέσβης του Ισραήλ Νόαμ Κατς, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον Γενικό Διευθυντή Γιώργιο Γλέντο για την αλληλεγγύη και την ουσιαστική συνεισφορά του για την ασφάλεια των Ισραηλινών πολιτών.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
Λίγα λόγια για την Kibo Cabins:
Η εταιρεία KIBO – Γ.ΓΛΕΝΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. στη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται από το 1997 στον χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής μεταλλικών προκατασκευασμένων οικίσκων για επαγγελματική και ιδιωτική χρήση. Οι κατασκευές μας είναι εντυπωσιακής αισθητικής, έχουν απαράμιλλη αντοχή στον χρόνο και εργονομική κατασκευή και χρησιμοποιούνται ήδη σε πολλούς τομείς εφαρμογών.
Έχουν τη δυνατότητα να στηρίζονται στα ελάχιστα δυνατά σημεία κατά την έδρασή τους στο έδαφός τους, γεγονός που τις κάνει να ανήκουν στην κατηγορία RTC (που σημαίνει Rough Terrain Cabins), με την ιδιότητά τους αυτή να οφείλεται στην στατική επάρκεια του σκελετού τους.
Το πολύπλευρο αντικείμενο εφαρμογών με το οποίο ασχολείται το προσωπικό μας, καθώς και η ειδική τεχνογνωσία του και η επένδυση της εταιρείας μας σε προηγμένες τεχνολογικά λύσεις, μας καθιστά εταιρεία ιδιαίτερης εξειδίκευσης στην κατασκευή προκατασκευασμένων μεταλλικών οικίσκων για χρήσεις όπως, χώροι γραφείων, σχολικές αίθουσες, εγκαταστάσεις μηχανημάτων, φωτοβολταϊκών πάρκων, φυλάκια συμβατικά και αλεξίσφαιρα κ.α.
Η έδρα της KIBO – Γ.ΓΛΕΝΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. βρίσκεται 9ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κατερίνης στη Σίνδος, οπου στεγάζεται και το εργοστάσιο. Είμαστε εγγεγραμμένοι στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, καθώς επίσης και στον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος [Σ.Ε.Β.Ε.]. Επίσης, κατέχουμε κωδικό κατασκευαστή του NATO [NCAGE CODE-G1954] και τα προϊόντα μας είναι κατοχυρωμένα στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας [Ο.Β.Ι.] σε ό,τι αφορά την Ελλάδα και στον Office for Harmonization in the Internal Market [OHIM] για τον υπόλοιπο κόσμο.
Σχετικά Νέα
Ποια είναι τα τέσσερα ορυκτά που καθορίζουν την κούρσα για την καθαρή ενέργεια
Στη δεκαετία που πέρασε από τη Συμφωνία του Παρισιού, τα παγκόσμια ενεργειακά συστήματα γνώρισαν.
Ο Όμιλος Motor Oil στέκεται δίπλα στην Τρίτη Ηλικία, με δωρεάν ξεναγήσεις και εργαστήρια στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
O Όμιλος Motor Oil, στο πλαίσιο της διαχρονικής του δέσμευσης για την υποστήριξη της.
Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Στηρίζει το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τους Έλληνες Ίμβρου και Τενέδου
Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, στο πλαίσιο του πολυδιάστατου κοινωνικού έργου προσφοράς και αλληλεγγύης που.
Σημαντική ανάπτυξη για την αγορά διαχείρισης ιατρικών αποβλήτων – Τι συμβαίνει με τα επικίνδυνα απόβλητα
Η αγορά επεξεργασίας ιατρικών αποβλήτων αναμένεται να αναπτυχθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια με τα.