Δόμνα Μιχαηλίδου: Από το αποτέλεσμα διαφαίνεται μια ξεκάθαρη εντολή αυτοδυναμίας – Τέλος εποχής του λαϊκισμού

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, στον Άρειο Πάγο, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, όπου συναντήθηκε διαδοχικά με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον Αντιεισαγγελέα Ανηλίκων, για να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου με αφορμή το θάνατο του 25χρονου φιλοξενούμενου του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με αναπηρία Θεσσαλονίκης, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί βία υπό συνθήκες που προς το παρόν παραμένουν αδιευκρίνιστες. Η Yφυπουργός, με την ανωτέρω μηνυτήρια αναφορά της, ζήτησε από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής, καθώς και τη διενέργεια έρευνας σχετικά με το εάν στην εν λόγω δομή συντελέστηκαν έτερες πράξεις κακοποίησης του 25χρονου ή και τυχόν άλλων φιλοξενουμένων και να αποδοθούν οι σχετικές ευθύνες. (ΓΙΕΝΑΝΤΑ ΝΤΕΛΑΪ/EUROKINISSI)

«Το αποτέλεσμα που διαφαίνεται από τα exit poll είναι ξεκάθαρη εντολή αυτοδυναμίας», ανέφερε η κ. Δόμνα Μιχαηλίδου ενώ δήλωσε αρκετά συγκινημένη με την επιλογή των ψηφοφόρων. «Ξέρετε ότι καιρό τώρα, κάνουμε τα πάντα έχοντας μπροστά τους αριθμούς, τεκμηριωμένα και για εμένα είναι μια αλλαγή σελίδας, ένας τέλος της εποχής του λαϊκισμού».

«Ζήσαμε, ξέρετε, τέσσερα χρόνια αλλά ακόμη πιο πολύ τους τελευταίους μήνες μια πάρα πολύ έντονη τοξικότητα. Περάσαμε στο επιχείρημα συνεχώς από την αξιωματική αντιπολίτευση του ότι δεν υπήρχε ποτέ χειρότερη κυβέρνηση και αυτή η κατά την αντιπολίτευση χειρότερη κυβέρνηση φαίνεται να είναι μπροστά 20 μονάδες από την αξιωματική αντιπολίτευση και μεγαλύτερο» τόνισε ακόμη η κ. Μιχαηλίδου.

«Αυτό που δεν θέλω είναι να μιλήσω πρώιμα γιατί τα αποτελέσματα δεν έχουν βγει ακόμα και δεν έχουν γίνει και όλες οι αναλύσεις επί των αποτελεσμάτων. Όμως αυτό που φαίνεται, όσο μπορώ να καταλάβω κι εγώ, είναι ότι δεν έχουμε εκροές προς τα δεξιά. Άρα, η δεξιά μας πτέρυγα είναι πολύ συσπειρωμένη και αντίστοιχα υπάρχουν εκροές από τον ΣΥΡΙΖΑ και φαντάζομαι θα είναι δημοκρατικό, το μη λαϊκίστικο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ακόμη η κ. Μιχαηλίδου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα