Δολοφονία στο Blue Horizon – Λύτρας: «Έχω πληροφορηθεί ότι θα ισχυριστούν ότι δεν τον έσπρωξαν, αλλά γλίστρησε»

Προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο πήραν τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, που κατηγορούνται για τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 36χρονου, Απόστολος Λύτρας, σημείωσε πως είναι «η ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, νομίζω ότι υπήρχε άμεσος δόλος εγώ, αλλά εν πάση περιπτώσει και συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Επισύρει πολύ μεγάλες ποινές».

«Μην ξεχνάτε την πρώτη ανακοίνωση της εταιρείας. Μετά την ανακοίνωση έφυγαν άνετοι και ωραίοι. Υπάρχει θέμα και με το Λιμενικό. Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα γιατί δεν υπήρχε κανένας από το Λιμενικό»

«Θα στραφούμε αργότερα κατά της εταιρείας, η εταιρεία έχει ευθύνη για τους υπαλλήλους της», εξήγησε.

«Έχω πληροφορηθεί ότι θα ισχυριστούν ότι δεν τον έσπρωξαν, αλλά γλίστρησε στο νύχι της μπουκαπόρτας», πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που έγινε, δεν είναι έτσι ο Έλληνας ναυτικός», τόνισε παράλληλα μιλώντας στην ΕΡΤ ο Απόστολος Λύτρας. «Περιμένουμε να δούμε τις απολογίες τους», τόνισε ο κ. Λύτρας ενώ μίλησε για «έγκλημα που μας έχει σοκάρει».

Έκανε λόγο για παραλείψεις σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι θα έπρεπε να δοθεί εντολή να σταματήσουν οι μηχανές καθώς υπήρχε άνθρωπος στη θάλασσα.

Ακόμα ο Απόστολος Λύτρας είπε ότι ο Αντώνης είχε εισιτήριο και σημείωσε ότι απαγορεύεται να φύγει πλοίο με ανοιχτό καταπέλτη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα