Δολοφονία στη Γλυφάδα: Σε σοκ η μητέρα του δράστη και σύντροφος του θύματος – «Δεν μπορεί να εξηγήσει τα κίνητρα»

Σοκαρισμένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η μητέρα του 51χρονου που δολοφόνησε τον επί 20 χρόνια σύντροφό της στη Γλυφάδα.

«Είναι ένα τραγικό περιστατικό. Πρόκειται περί μιας οικογενειακή τραγωδία. Είναι σοκαρισμένη όλη η τοπική κοινωνία. Είναι σοκαρισμένη και η εντολέας μου, σύντροφος του θύματος και μητέρα του δράστη. Δυστυχώς δεν μπορεί να εξηγήσει τα κίνητρα αυτού του στυγερού εγκλήματος» δήλωσε στην ΕΡΤ η δικηγόρος της, Εύα Ντογιάκου.

«Η σύντροφος του δράστη και μητέρα του θύματος βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Αυτή την στιγμή έχει να θρηνήσει και για τον επί είκοσι χρόνια σύντροφό της, το οποίον λάτρευε, και το ότι ο θύτης αυτού του εγκλήματος είναι ο ίδιος της ο γιος» είπε η δικηγόρος.

Όπως δήλωσε η κ. Ντογιάκου «το θύμα ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Βοηθούσε όλον τον κόσμο, όπως και τον δράστη», γι’ αυτό και η σύντροφός του θύματος δεν μπορεί να εξηγήσει τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη.

Σύμφωνα με την ίδια το θύμα και ο καθ’ ομολογία δράστης δεν είχαν οικονομικές διαφορές, ενώ οι σχέσεις τους -και με τη μητέρα του- ήταν τυπικές.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα