Δολοφονία Καραϊβάζ: Τρισάγιο στο σημείο που έπεσε νεκρός – «Στο σκοτάδι» οι έρευνες

Τρισάγιο στο σημείο όπου έπεσε νεκρός από σφαίρες αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Την Κυριακή, θα τελεστεί μνημόσυνο για τον αστυνομικό ρεπόρτερ τον οποίον οι δύο δράστες εκτέλεσαν εν ψυχρώ, πυροβολώντας τον 10 φορές.

«Στο σκοτάδι» οι έρευνες

Δύο ανθρώπους της νύχτας που δραστηριοποιούνται στα νότια προάστια υποπτεύεται η ΕΛ.ΑΣ. ως πιθανούς ηθικούς αυτουργούς στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του STAR, η αστυνομία δεν έχει στα χέρια της αρκετά στοιχεία ώστε να «δέσει» την υπόθεση. Στοιχεία δεν υπάρχουν ούτε για τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, είχε δηλώσει μετά από συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου την επομένη της δολοφονίας ότι «πολύ γρήγορα, όπως κάνει πάντα η Ελληνική Αστυνομία, θα βρει τους ενόχους και θα τους παραδώσει στην δικαιοσύνη». Είχε τονίσει δε ότι έλαβε ρητή εντολή από τον πρωθυπουργό, «να επισπευστούν στο μέγιστο» οι έρευνες για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα