Δολοφονία Καραϊβάζ: Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τους δύο συλληφθέντες

Δύο αποκαλυπτικές φωτογραφίες – ντοκουμέντα από κάμερα κλειστού κυκλώματος που κατέγραψε τις κινήσεις των συλληφθέντων για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ φέρνει στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Διακρίνονται αφενός το κλειστό φορτηγάκι της εταιρείας καθαρισμού, αφετέρου το σκούτερ των δολοφονών, που έχουν παράλληλη κίνηση στην οδό Μέγιστης και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, περίπου 24 λεπτά πριν τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Το σκούτερ, με έναν αναβάτη, φαίνεται να εποπτεύει την περιοχή, καθώς κινείται στις οδούς Μέγιστης, Υψηλάντου, Ταξιάρχων και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος παράλληλα σχεδόν με το φορτηγάκι, ή με διαφορά τουλάχιστον 55 δευτερόλεπτων, ή και  λιγότερων τη συγκεκριμένη μέρα.
Λίγο αργότερα, υπάρχει ένα κενό θέασης περίπου μιας ώρας, καθώς εμφανίζονται και τα δυο στη 13:00 εκείνης της ημέρας, και κατόπιν στις 14:15, δηλαδή σχεδόν πέντε λεπτά πριν από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, εμφανίζεται και ο συνεπιβάτης, και μετά τη δολοφονία του άτυχου δημοσιογράφου, φαίνεται μια απόσταση 400 μέτρων οπού κινούνται σχεδόν παράλληλα, με διαφορά δευτερολέπτων, οπού φαίνεται να αποβιβάζεται ο συνεπιβάτης και δολοφόνος του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα