Δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγό της στη Σωτηρίτσα Λάρισας

Νέο άγριο έγκλημα συνέβη στη Σωτηρίτσα, στα παράλια του νόμου Λάρισας, το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άντρας, 54 ετών, πυροβόλησε τη 43χρονη γυναίκα του και τη σκότωσε.

Ο 54χρονος δράστης συνελήφθη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 54χρονος άντρας πήγε στην ταβέρνα όπου εργαζόταν η 43χρονη σύζυγός του και μητέρα των τριών παιδιών τους και κυριολεκτικά την εκτέλεσε, πυροβολώντας την οκτώ φορές με πιστόλι.

Ο ίδιος κάλεσε τις Αρχές και ενημέρωσε για το έγκλημα που διέπραξε. Οι άντρες της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψή του και τον οδηγούν στην Ασφάλεια της Λάρισας για την προανάκριση που θα ακολουθήσει προκειμένου να διαπιστωθούν ακριβώς οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτήν την ενέργεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την περιοχή, το έγκλημα αποδίδεται σε λόγους αντιζηλίας του δράστη προς τη σύζυγό του. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Ασφάλειας και των εγκληματολογικών ερευνών, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

Λάρισα: Σκότωσε τη γυναίκα του μέσα σε ταβέρνα
 LARISSANET.GR
Λάρισα: Σκότωσε τη γυναίκα του μέσα σε ταβέρνα
 LARISSANET.GR

Όπως είπε ο πρόεδρος της κοινότητας, το ζευγάρι έμενε στην Αθήνα και τους τελευταίους μήνες επέστρεψε στο χωριό, με τη γυναίκα να “κρατάει” την ταβέρνα λόγω προβλημάτων υγείας του αδερφού της. Σύμφωνα με τον πρόεδρο, Β. Λέτζο, που μίλησε στο κανάλι του Alpha, εντός του καταστήματος την ώρα της γυναικοκτονίας υπήρχε μόνο ένας πελάτης.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα