

Σε εξέλιξη είναι η απολογία του 23χρονου, Aλβανικής καταγωγής, του πρώτου συλληφθέντα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στην Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Γύρω στις 2.30 μετά το μεσημέρι πέρασε την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας η οποία διερευνά την υπόθεση.
Νωρίτερα, είχαν πάρει προθεσμία οι οκτώ συγκατηγορούμενοί του που συνελήφθησαν χθες, Κυριακή, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο 23χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία από κοινού με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.
Προανακριτικά φέρεται να ομολόγησε ότι βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας, οδηγώντας το ένα από τα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι υπόλοιποι συλληφθέντες, αλλά αρνήθηκε τη συμμετοχή του στην φονική επίθεση, τονίζοντας ότι δεν κατέβηκε από το όχημα κι ότι δεν είχε μαζί του κάποιο όπλο, κατά την ίδια πηγή.
Για την ποινική του μεταχείριση αναμένεται να αποφασίσουν, όταν ολοκληρωθεί η απολογία, η ανακρίτρια και η εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων.
Σχετικά Νέα
SOS για τη Σαντορίνη: Τα υποθαλάσσια ηφαίστεια είναι ικανά για μεγάλες εκρήξεις
Μπορεί οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις οι οποίες για μήνες ταρακούνησαν τις νοτιοανατολικές Κυκλάδες, με.
Πώς θα κυμανθεί το επόμενο διάστημα η τιμή των καυσίμων
Ο Γιώργος Ασμάτογλου, πρώην πρόεδρος πρατηριούχων και εμπόρων καυσίμων μίλησε στο Open και εξήγησε.
Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Τρία σενάρια για την πορεία και τον αντίκτυπο της «ανορθόδοξης», όπως τη χαρακτηρίζει, εμπορικής.
Η Ελλάδα γιορτάζει το Πάσχα με ψήσιμο οβελία σε κάθε άκρη της χώρας
Από νωρίς το πρωί, στήθηκαν οι ψησταριές για το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία. Τιμώντας.