

Η Disney έχει πραγματοποιήσει συνομιλίες με τους Ινδούς δισεκατομμυριούχους Gautam Adani και Kalanithi Maran, καθώς και με εταιρείες ιδιωτικών κεφαλαίων για την πώληση των τηλεοπτικών της δραστηριοτήτων και των δραστηριοτήτων παροχής περιεχομένου με ροή δεδομένων (streaming) στην Ινδία, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Bloomberg.
Ο αμερικανικός κολοσσός εξετάζει διάφορες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης ορισμένων από τις δραστηριότητές του στην Ινδία ή ενός συνδυασμού περιουσιακών στοιχείων από τη μονάδα του στη χώρα, αναφέρει το πρακτορείο επικαλούμενο πηγές με γνώση της υπόθεσης.
Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ πρώιμα στάδια και δεν είναι σίγουρο ότι θα καταλήξει σε συμφωνία, σημειώνει το Bloomberg.
Σχετικά Νέα
Ποιος ήταν Πάπας Φραγκίσκος, ο πρώτος Ιησουίτης ποντίφικας από την Λατινική Αμερική
Ο Πάπας Φραγκίσκος, κατά κόσμον Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, ο 266ος ποντίφικας, ήταν ο πρώτος.
Την θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Φρίντριχ Μερτς
Την θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε πριν από λίγο ο.
Οι συμβολισμοί στο οικόσημο του Πάπα Φραγκίσκου – Είχε το μονόγραμμα του Ιησού στα ελληνικά
«Δια του ελέους και της εκλογής – Miserando atque eligendo» ανέφερε το οικόσημο του.
Οι διεθνείς αντιδράσεις για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τα μηνύματα των ηγετών
Οι παγκόσμιοι ηγέτες, ο ένας μετά τον άλλο, αποχαιρετούν τον Πάπα Φραγκίσκο ο οποίος πέθανε τη.