

Συνεχίζεται ο πύρινος εφιάλτης στην Ηλεία, καθώς διπλό μέτωπο ξέσπασε το μεσημέρι στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.
Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα εικόνα, σοβαρότερο δείχνει να είναι το μέτωπο που ξέσπασε στην Ηράκλεια, όπου έχει ζητηθεί η άμεση συνδρομή πυροσβεστικών οχημάτων καθώς και οι εναέριες ρίψεις από ελικόπτερο.
Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες, κατακαίει σε δασική έκταση, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να συγκεντρώνονται προκειμένου να τη σταματήσουν εν τη γενέσει της.
Στο σημείο βρίσκονται ήδη 5 οχήματα με περίπου 10 άνδρες.
Το δεύτερο μέτωπο εντοπίστηκε νωρίτερα στην περιοχή του φράγματος Αλφειού, όπου άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έστειλε 7 οχήματα με 14 άνδρες για να την κατασβέσουν και να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος.
Σχετικά Νέα
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε δασική έκταση στα Γεράνεια Όρη
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής σε.
Θεσσαλονίκη: Τραυματισμός 9χρονου σε παιδική χαρά
Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η μητέρα 9χρονου αγοριού στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκηδόνος, στη.
Σύσταση Διακυβερνητικής Επιτροπής UNESCO για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα “αναγνωρίζει τη σημασία της έναρξης διαλόγου”
Κατά τις εργασίες της 23ης Συνόδου της Διακυβερνητικής Επιτροπής της UNESCO για την Επιστροφή.
Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, στην οδό.