Δίωξη κατά 25χρονης που είχε καταγγείλει βιασμό σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι

Ποινική δίωξη για αυτουργία ασκήθηκε σε βάρος της 25χρονης Γ.Μ. η οποία είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού, σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά του 2022. Μαζί της κατηγορούνται και δύο επιχειρηματίες, ηλικίας 51 και 49 χρονών, οι οποίοι είχαν καταθέσει στο πλαίσιο της ανάκρισης για την υπόθεση του βιασμού. Οι τρεις τους πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στο τέλος του μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις τους φέρονται ότι απήγαγαν έναν μαιτρ ο οποίος είχε διοργανώσει το περίφημο πάρτι. Την επόμενη μέρα ο 51χρονος επιχειρηματίας ,ο οποίος φαίνεται ότι διατηρούσε σχέση με την 25χρονη, φέρεται πως τον επιβίβασε στο αυτοκίνητό του στο οποίο επέβαιναν και οι δύο συγκατηγορούμενοι του. Στη συνέχεια τον εξύβρισαν και τον χτύπησαν με πιστόλι ενώ στη συνέχεια τον οδήγησαν στο διαμέρισμα του όπου τον απείλησαν.

Επίσης τον υποχρέωσαν να αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τα ονόματα των μελών μιας παρέας από την Αθήνα, κατονομάζοντας τους ως εμπλεκομένους στον βιασμό της 25χρονης.

Εις βάρος των τριών ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος. Συγκεκριμένα κατηγορούνται για αρπαγή , επικίνδυνη σωματική βλάβη, απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση , συκοφαντική δυσφήμηση , παράνομη πρόσβαση σε πληροφοριακό σύστημα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα